sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Viikonlopun viettoa / Having a weekend

Tämä viikonloppu onkin kulunut sateisessa säässä. Taivas on ollut harmaana ja parhaillaankin vettä sataa. Mutta ei anneta sen lannistaa. Täällä on otettu viikonloppu lunkisti. Aloitettu aamu rauhallisesti, keitelty puurot ja juotu teet ja kahvit. Meillä puurosta on tullut viikonlopun ja lomapäivien aamupala, silloin on aikaa antaa puuron hautua aamulla, kun ei ole kiire minnekään. Ja että se onkin hyvää, kaurapuuro voisilmällä.


It has been rainy weekend. Sky has been grey and right now it's still raining. But we shouldn't be discouraged, just take it easy.We have started our mornings slowly, cook the porridge and have some coffee and tea. We are cooking often porridge during the weekend or holidays, then there is plenty time to let it simmer, no hurry anywhere. And it's so good, oat porridge with little bit butter.

Miehen kanssa käytiin eilen kaupungilla vähän jo jouluostoksilla. Jotain pientä mukavaa olisi kiva ottaa reissuun mukaan lahjoiksi, jotain mikä on suomalaista, mitä ei muualta saa. Samalla piipahdimme kahvilassa, tyttö tuhisi vaunuissa ja sain nauttia rauhassa palan suklaakakkua ja kupin teetä. Arjen luksusta. Illalla laitettiin hyvää ruokaa ja ihan vaan oleiltiin. Ei se sen kummempaa tarvitse.


Yesterday we went to little bit shopping, some christmas shopping with man. We had coffee and some chocolate cake in small coffee shop. Baby was sleeping in the prams and I could have my cake and tea. That was good, little bit luxury during the day. In the evening we made some nice dinner and just spent time at home. That's the best, just stay at home and enjoy the evening.

Tänään on tarkoitus lähteä ulkoilemaan iltapäivällä, vaunulenkille tytön kanssa. Sen jälkeen tuleekin ystävä kahvittelemaan ja katsomaan vauvaa. Tiedossa siis paljon höpötystä :). Viikon parhaat päivät, nautitaan niistä.


Today I'm planning to go for a walk in the afternoon. Baby can sleep in the prams and I'm walking. Then my friend is coming to see the baby, so we are having lot of talking and some coffee and cake. Best days during the week, enjoy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti