torstai 3. marraskuuta 2016

Slow down

Tänä aamuna ollaan otettu rauhassa. Heräiltiin tytön kanssa yhdeksän aikaan kun oli jo valoisaa, syötiin aamupalaa ja sitten vaunulenkille. Lunta satoi hiljalleen ja maisema oli harmaa, mutta jotenkin oli niin kaunista. Sieltä se talvi alkaa jo kolkutella.


We had a peacefull morning today. We woke up with the girl at 9 o'clock when it was already light outside, had a breakfast and went for a walk. It was little bit snowing and it was so grey but somehow very beautifull. Winter starts to come.

Muutenkin olen viime aikoina koittanut opetella rauhoittumaan. Minulla on ollut tapana, että aina on monta rautaa tulessa, koko ajan pitää olla jotain hääräämässä: raksahommissa, kutomassa, leipomassa, kuvaamassa tms. paljon en ole malttanut istua rauhassa ja vain olla. Tässä vauvan kanssa on ollut pakko rauhoittaa asioita, sitä ei pysty tekemään asoita samaan tahtiin kuin ennen. Jos yrittää tehdä samat asiat kuin ennenkin ja vielä hoitaa vauvaa, niin siinä ei tule muuta kuin stressi. Täytyy meikäläisenkin oppia, että asiat ei tapahdu niin äkkiä ja kaikella on aikansa.


I have tried to slow down. Normally I have been doing all the time plenty things, building, baking, knitting, photographering etc. and never just sit still. Now with the baby I have to calm down, can't do so much everything as earlier. I'm jus getting stress if I try to do everything as earlier and also to take care of the baby. I also need to learn that things wont happend so fast, it will happend when it's mean to be.

Vauva-aika kestää niin vähän aikaa, että siitä täytyy nyt nauttia. Ei haittaa jos hommia siirtyy seuraavaan päivän tai viikkoon tai pari kuukautta. Tärkeintä on tämä hetki, että meillä kaikilla on hyvä, tehdä vähemmän ja nauttia enemmän.


Baby is small so short time that it's better to enjoy of that time. If I need to transfer all the things that I want to do for next day, next week or few months, it really doesn't matter. This moment is the most important, that everything is fine with all of us, do less and enjoy more.

Ihanaa iltaa teille, ottakaahan iisisti :)


Have a wonderfull evening, take it easy :)

2 kommenttia:

  1. Onpa täällä kauniita kuvia! Kiva blogi sinulla! Nautitaan tästä vuodenajasta! Lisääntyvää tunnelmaa ja leppoisaa viikonloppua toivottelee kaima.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanna, mukavaa kun tykkäsit. Kiitos samoin, rentouttavaa viikonloppua ja joulunodotusta :)

    VastaaPoista