torstai 22. syyskuuta 2016

Vauvauutisia / Baby


Blogissa on ollut hiljaisuus, mutta elämässä on ehtinyt tapahtua viimeisen viikon aikana paljon. Meille syntyi tyttö 13.9. illalla. Sitä niin odotti, että tyttö tulla tupsahtaa jo syyskuun alussa, mutta niin vain meni hieman lasketun ajan yli. Mutta pääasia, että kaikki meni hyvin ja saatiin tyttö maailmaan. Muutamalla päivällä ei ole väliä, mutta silloin kun syntymää odottaa tapahtuvaksi niin päivät tuntuu kyllä niin pitkiltä.


It has been quiet here in the blog but in my life it has happened plenty. We got baby girl at 13th September. I was waiting so much girl to born at the beginning of the September, but she decided to come little bit after the due date. But that's ok, main thing is that everything went ok and she has born now. Few days doesn't mean anything, but when you are waiting it's feeling so long.
Nyt ollaan oltu kotona muutama päivä ja nautiskeltu uudesta perheenjäsenestä. Päiviin on tullut uusi rytmi syöttöjen ja nukkumisen myötä. Ja nyt tuntuu aika lentävän, niin nopeasti päivät menevät. Yhdessä ihmetellään uutta elämää. On se vain lahja saada lapsia.


Now we have been at home few days and enjoyd the new family member. We have new rhythm in the days, feeding baby and sleeping. Together we are getting use to new world. It's so big gift to get children.

2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi instagramin kautta, jään ehdottomasti seurailemaan blogiasi. Kauniita kuvia olet ottanut. Paljon Onnea pienestä prinsessasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lotta ja tervetuloa seuraamaan blogia ja instaan :)

      Poista