tiistai 6. syyskuuta 2016

Usvainen aamu / Misty morning


Edellisenä viikonloppuna tuli aamulla herättyä jo ennen kuutta, uni ei vain maistunut jostain syystä. Monesti kun saisi nukkua, niin sitten tulee herättyä kuitenkin jo vaikka kuinka aikaisin. Ja nyt oli sellainen aamu. Mutta kyllä kannattikin herätä, oli aivan upea usva pelloilla, aurinko nousemassa, pellot keltaisena ja usva leijui niiden yllä.


One week ago during the weekend I woke up already before 6 o'clock, somehow couldn't get sleep anymore. Quite often when I could sleep I woke up too early. And now it was that kind of morning. But it was worth it, it was awesome mist on the fields, sun rising up, fields were yellow and mist was on top of the lands.

Ei muuta kuin kamera käteen ja pihalle. Tällaiset hetket menee niin nopeaan ohi.


So I just took the camera and went out. This kind of moments are going so fast.

Tykkään aamuista, ne ovat niitä päivän parhaita hetkiä. Ottaa ihan rauhassa, keitellä puurot, juoda tee ja nautiskella. Päivä on vielä uusi ja tuore.


I like mornings, normally they are best part of the days. Just take it easy, make some porrage, drink the tea and enjoy. Day is still new and fresh.Ihanaa päivää ja nauttikaa tästä aamusta


Have a great day and enjoy this morning.

2 kommenttia: