tiistai 4. lokakuuta 2016

Syksyinen joki / At the river


Nämä kuvat on otettu elokuun lopulla kun oli ajamassa illalla kotiin päin. Matkan varrelta löytyi tämä upea koskipaikka, ei mikään suuren suuri, mutta kaunis. Aurinko oli menossa mailleen ja oli jo syksyistä kirpeyttä ilmassa.


These pictures I have been taking at the end of August while I was driving back home. I found this rapid, not very big one, but beautiful, sun was just going down, little bit autumn in the air.

Onneksi oli kamera mukana. Nykyään minulla on kamera mukana autossa koko ajan. Koskaan ei tiedä missä tulee vastaan joku upea paikka ja sitten harmittaa jos ei pysty räpsimään kuvia. Tämäkin paikka tuli vastaan ihan sattumalta, löytyi matkan varrelta. Sitten vierähtikin varmaan tunti kävellen joen vartta ja nauttien lämpöisestä illasta.


Good that I had camera with. Nowadys I have camera in my car all the time. Never know if I find some nice spot and then it's little bit shame if I can't take the photos. I didn't know this place earlier either, I just stopped while driving and it was there. Then I was walking there over one hour and taking photos.

Oli hiljaista ja rauhallista, kuului vain lintujen äänet ja veden kuohunta. Vesi on jotenkin minulle niin rauhoittava elementti. Sitä voisi vain istua veden äärellä ja kuunnella luonnon ääniä. Pienistä asioista tulee niin hyvä mieli.


It was peacefull and calm, just heard birds and water running. Water is so calming element, I could just sit and listen. Simple things can make you so happy.

Tämä linnunpönttö on kyllä hienolla paikalla, kelpaa siinä asustaa.


And this birdhouse is at so nice spot, so nice place for birds to live in there.Ihanaa tiistaita, nauttikaahan auringonpaisteesta :)

Have an awesome Tuesday, enjoy the sunshine :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti