tiistai 25. lokakuuta 2016

Risusavotassa / Burning all the branches

Täällä ollaan kärrätty polttopuita suojaan. Osa puista on niin paksuja, että pitää keksiä jokin konsti millä nuo saa halki, tuntuvat olevan liian suuria kirveelle. Ainakaan meikäläisen voimat ei riittänyt halkomaan suurimpia.


I have carried firewoods in to the shed so they start to dry. Some of the woods are so big that have to make some plan how to chop them. At least for me they were too thick.
Kuusien kannot ovat aikamoisia. Laskin vuosirenkaat ja ikää on n. 50 vuotta. Ajattelin, että ovat vanhempia, mutta on vissiin ollut hyvä kasvupaikka kun ovat ennättäneet niin suuriksi.


Stumps are very big. I count the age and they are about 50 years old. I thought that they are older, but seems they have had a good spot to grow.
Tänään oli sopivan tyyni ilma, vähän satelikin ja polttelin pois jäljelle jääneet risut. Tein kaksi pientä tulta, jottei nuotio pääse liian suureksi ja polta koko heinikkoa ja kuusiaitaa. Mutta kaikki meni hyvin ja kohta pääsee ihan oikeasti aloittamaan kasvimaan tekoa.


It was good weather to burn all the branches today, little bit rain and no wind. I had two small fires so I wont burn all the grass and pine trees. Everything went fine and soon I can really start to make the vegetable garden.
Nyt loppuilta otetaankin rennosti, sen verran on väsähtänyt olo päivän touhujen jälkeen. Rentoa tiistai-iltaa teille.

Now I'm going to relax, little bit feeling tired after all the work today. Have a relaxing evening.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti